Waggeryd Cell - Ett kundcase | SVERO
close

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan
Jag samtycker enligt integritetspolicy

Tack för din förfrågan!

Vi strävar alltid efter att återkomma till dig inom 24 h
Tillbaka till produkt
Ring oss
+46(0)36 316570
start / Om oss / Case / Waggeryd Cell

Waggeryd Cell

En lyftlösning för båda höga höjder och temperaturer.


Med utmanande situationer och förhållanden är det ena jobbet aldrig det andra likt. Företag, fabriker och industrier ser ut och fungerar på olika sätt. Det blev Waggeryd Cell ett exempel på när en lyftlösning skulle anpassas för både höga höjder och temperaturer.

Waggeryd Cell producerar BCTMP-massa och är helägt av ATA-koncernen, som är en stor svensk tillverkare av sågade trävaror. Genom att använda den senaste processteknologin är Waggeryd Cell ledande i kvalitet och effektivitet.

− Ett lättlastsystem kanske verkade lätt från början, men det visade det sig att det var en större utmaning än vad vi trodde, säger Calle Carlsson på Waggeryd Cell.

Inne i lokalen var temperaturen väldigt hög och värmen påfrestande, och känt sedan tidigare stiger ju värmen. Lyftlösningarna skulle monteras i taket, och inte nog med värmen, var takhöjden och trånga utrymmen ytterligare utmaningar.

− Våra lokaler är väldigt varma och kan vara påfrestande att jobba i om man inte är van, säger Calle Carlsson på Waggeryd Cell.

Med en skarp lyhördhet och förståelse skapades ett bra samarbete, och en kundanpassad lyftlösning togs fram för att underlätta både inom produktion och för anställda.

− Vi har ett konstant produktionsflöde i våra lokaler och när ett problem uppstår stannar det upp hela produktionen. Vi kan nu koncentrera oss på vårt arbete och låta lyftutrustningen göra sitt, avslutar Calle Carlsson på Waggeryd Cell.

Med en lyftutrustning anpassad för en varm lokal med hög höjd, har Waggeryd Cell med lätthet fortsatt sin produktion av BCTMP-massa.

Behöver du anpassade lyftblock eller balkvagnar?

Vill du exempelvis ha utökad lyfthöjd eller överlastskydd? I vår konfigurator kan du enkelt skräddarsy både block och vagnar enligt dina önskemål och behov.

Produktkonfigurator

Vill du få en offert, göra en beställning eller boka rådgivning?

Kontakta oss