Om oss - Det här är Svero | SVERO
close

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan
Jag samtycker enligt integritetspolicy

Tack för din förfrågan!

Vi strävar alltid efter att återkomma till dig inom 24 h
Tillbaka till produkt
Ring oss
+46(0)36 316570
start / Om oss

Om Svero

Det här är Svero.

I mer än ett halvt sekel har vi motverkat tyngdlagen och gjort tungt lätt. Idag erbjuder vi produkter från egen tillverkning och lösningar av högsta kvalitet från noggrant utvalda leverantörer. Vårt huvudkontor ligger strax söder om Jönköping och tillsammans är vi ett tiotal personer som arbetar för att lyfta din verksamhet.

Att lyfta rätt är viktigt. Att lyfta säkert är livsviktigt.

Oavsett vad du vill lyfta så är det av yttersta vikt att det görs på rätt sätt. Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet genom hela processen, och för att försäkra både dig och oss själva om kvalitet och funktion så genomgår alla våra produkter säkerhetstester, ofta med hjälp av RISE, Research Institutes of Sweden (tidigare SP).

Som ett led i vårt arbete med kvalitet och säkerhet så är vi också kvalitetssäkrade enligt ISO 9001:2015. Detta innebär en garanti för att våra produkter och tjänster alltid håller hög och jämn nivå.

Hållbarhet

Vissa frågor väger särskilt tungt för oss.

För oss är hållbarhet en viktig del av vår verksamhet, och en grundförutsättning för ett modernt företag. Ja, att använda resurser på ett effektivt sätt är lika mycket en del av vårt småländska arv som det är en framtidens nödvändighet. Idag har vi ett genomarbetat kretsloppstänkande, som börjar med att våra produkter har lång livslängd och kan ha flera livscykler. Att arbeta förebyggande är en självklarhet för våra medarbetare, och som en del i vårt arbete har vi valt att certifiera oss både enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Produktion i Sverige

Svensktillverkat, ja,
rent av lokalproducerat.

Efter att under många år ha haft tillverkning i Taiwan och Kina flyttar vi nu delar av vår egen produktion tillbaka till Sverige. Idag tillverkas några av våra produkter i Habo, bara ett par mil norr om platsen där allt började. Tack vare nya tillverkningsmetoder och material når vi nu kortare ledtider liksom en jämn och hög kvalitet.

Vår historia

En historia med tyngd.

Sveros historia sträcker sig en bra bit tillbaka i tiden, faktiskt ända till sent 1930-tal. Allt började med att Hugo Fors började tillverka lyftblock och blockvagnar under namnet Månsarps Mekaniska Verkstad. Den höga kvaliteten och funktionen gjorde produkterna populära, och de såldes i stora mängder över hela världen.

Ytterligare ett stort genombrott var det lyftblock i aluminium som konstruerades i mitten av 1960-talet. 

Läs mer om Sveros historia

Vill du få en offert, göra en beställning eller boka rådgivning?

Kontakta oss