close

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan

Tack för din förfrågan!

Vi strävar alltid efter att återkomma till dig inom 24 h
Tillbaka till produkt
Ring oss
+46(0)36 316570

Kranar & Traverser

Kundcase

Svero samarbetar med noggrant utvalda tillverkare som motsvarar våra högt ställda krav på kvalitet, precision och kapacitet. Vi kan erbjuda allt från enklare svängkranar till lättraverssystem och större traverskranar.

Med vår erfarenhet kan vi ge dig förutsättningar för att kunna fatta rätt beslut och utifrån det leverera en lösning som uppfyller dina behov. SVERO är med dig genom hela projektet, punkt för punkt!

  • Behovsanalys och platsbesök

  • Ritningar och beräkningar

  • Installation och besiktning

  • Uppföljning och utvärdering

Kontakta oss för mer information!

Premould

En tom lokal, med stora möjligheter. Ungefär så började samarbetet mellan Svero och Premould. Genom Premoulds växande produktion flyttade de till större lokaler, och dessa tomma lokaler, helt utan pågående produktion, var ett ypperligt tillfälle för Svero att ta fram en passande och personlig lyftutrustning. En utrustning som mötte de krav och uppfyllde de behov som Premould hade.

Läs mer

Waggeryd Cell

Med utmanande situationer och förhållanden är det ena jobbet aldrig det andra likt. Företag, fabriker och industrier ser ut och fungerar på olika sätt. Det blev Waggeryd Cell ett exempel på när en lyftlösning skulle anpassas för både höga höjder och temperaturer.

Läs mer

Vill du boka rådgivning inför projekt?

Kontakta oss