close

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan

Tack för din förfrågan!

Vi strävar alltid efter att återkomma till dig inom 24 h
Tillbaka till produkt
Ring oss
+46(0)36 316570

Kranar & Traverser

Speciallösningar

När det gäller kranar och traverser samarbetar Svero med noggrant utvalda tillverkare som motsvarar våra högt ställda krav på kvalitet, precision och kapacitet. Vi kan erbjuda allt från enklare svängkranar till lättraverssystem och större traverskranar.

Har du speciella lyftbehov där våra standardprodukter inte fungerar hjälper vi dig att ta fram en optimal lyftlösning anpassad för just din verksamhet. 

Med vår erfarenhet kan vi ge dig förutsättningar för att kunna fatta rätt beslut.SVERO är med dig genom hela projektet, punkt för punkt!

  • Behovsanalys och platsbesök

  • Ritningar och beräkningar

  • Installation och besiktning

  • Uppföljning och utvärdering

Kontakta oss för mer information!

Balkvagn med låsning

Det här är en balkvagn framtagen för en kund där det inte fungerade att använda en vagn i standardutförande. I nära samarbete med kunden skapade Svero en optimerad lösning för dem.

Läs mer

Lyfthjälp vid lagerautomat

I samband med arbete vid lageratomater kan det vid tyngre produkter vara problematiskt, både med påfyllning och uttag. Här är en kundanpassad lösning för att underlätta hanteringen!

Läs mer

Skensystem till Carlfors Bruk AB

Carlfors Bruk AB är en tillverkare inom metallpigmentsektorn. Till bruket har Svero levererat ett skräddarsytt skensystem.

Läs mer

Servicelösning entreprenadmaskiner

Det här är ett lättlastsystemet som Svero levererat till en butik med serviceverkstad för mindre entreprenadmaskiner i Stockholm. 

Läs mer

Balkvagn med förlängd drivning

Här är ett exempel på en modiferad driven balkvagn. Kunden behövde en vagn för att klara en förflyttning av last under speciella förhållanden. Tillsammans med kunden togs denna lösning fram.

Läs mer

Balkvagn för 550 mm balk

Efter en kundförfrågan anpassade Svero en standardvagn för att användas på en extra bred balk, allt enligt kundens önskemål!

Läs mer

Premould

En tom lokal, med stora möjligheter. Ungefär så började samarbetet mellan Svero och Premould. Genom Premoulds växande produktion flyttade de till större lokaler, och dessa tomma lokaler, helt utan pågående produktion, var ett ypperligt tillfälle för Svero att ta fram en passande och personlig lyftutrustning. En utrustning som mötte de krav och uppfyllde de behov som Premould hade.

Läs mer

Waggeryd Cell

Med utmanande situationer och förhållanden är det ena jobbet aldrig det andra likt. Företag, fabriker och industrier ser ut och fungerar på olika sätt. Det blev Waggeryd Cell ett exempel på när en lyftlösning skulle anpassas för både höga höjder och temperaturer.

Läs mer

Vill du boka rådgivning inför projekt?

Kontakta oss