Kunskap och kvalitet - Säkra lyft med Svero | SVERO
close

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan
Jag samtycker enligt integritetspolicy

Tack för din förfrågan!

Vi strävar alltid efter att återkomma till dig inom 24 h
Tillbaka till produkt
Ring oss
+46(0)36 316570
start / Om oss / Kunskap & Kvalitet

Kunskap och kvalitet

Lita på lyftprodukter från SVERO.

Vi vill lyfta verksamheter, idéer och företag och drivs av att hjälpa våra kunder uppåt och framåt. Vi arbetar med lyft och framför allt då lyftutrustning för hängande last. Tillsammans med oss och våra produkter kan du känna dig trygg genom hela processen. Vår ambition är att arbeta nära dig som kund, lära känna och följa verksamhetens utveckling noggrant och aktivt för att bidra till förbättring av både produktivitet och lönsamhet.

Noggrant utvalda produkter.

Alla typer av lyft är omgärdade lagar och föreskrifter kring säkerhet, miljö och arbetsmiljö. Väljer du SVERO är du garanterad att dina lyftprodukter uppfyller de ställda kraven. Och om våra produkter inte täcker dina behov så samarbetar vi med noggrant utvalda leverantörer som också lever upp till de krav som ställs.

Det är helheten som räknas.

Genom varje projekt och installation tar vi hand om helheten – från idé till färdig lyftfunktion. För oss betyder det platsbesök, konsultation, beräkningar, tillverkning, installation och besiktning. Vi levererar utifrån dina behov och går i god för att produkter och lyftutrustning lever upp till rådande säkerhetskrav.

Lyftutrustning för alla miljöer.

Vi erbjuder produkter och lösningar som klarar de flesta typer av miljöer och allt ifrån saltvatten och syra till petroleumbaserade lösningsmedel inom livsmedelsindustrin.

Hitta rätt lyftutrustning.

Hos oss finns en bred kunskap från olika branscher och miljöer och vi arbetar alltid utifrån dina förutsättningar. Vårt mål är att vi tillsammans ska hitta rätt produkter och optimala lösningar för din verksamhet. Och du kan vara säker på att vi ser till att våra produkter uppfyller gällande lagar och föreskrifter.

Standardprodukter som är allt annat än standardlösningar.

I vårt standardsortiment finns ett brett spektrum av produkter och lösningar. Förutom vårt eget SVERO erbjuder vi produkter från noggrant utvalda leverantörer och varumärken. I våra hyllor hittar du produkter från bland annat Huchez, Vicinay, Nitchi, Red Rooster, Gunnebo, Chaîneeries Limousines och Ixtur.

Vill du få en offert, göra en beställning eller boka rådgivning?

Kontakta oss