Premould

En tom lokal, med stora möjligheter. Ungefär så började samarbetet mellan Svero och Premould. Genom Premoulds växande produktion flyttade de till större lokaler, och dessa tomma lokaler, helt utan pågående produktion, var ett ypperligt tillfälle för Svero att ta fram en passande och personlig lyftutrustning. En utrustning som mötte de krav och uppfyllde de behov som Premould hade.

Som ett starkt växande företag, erbjuder Premould prototyper och lågvolymsproduktion av formsprutade detaljer. Deras dotterbolag, Preshape, tar även hand om prototypstegen innan formsprutning, 3D printing, purgjutna detaljer i siliconformar, lackering av detaljer osv.

– Vi hade höga krav på leveransen och de tog fram en lyftlösning som verkligen passade vår produktion och våra anställda, säger Lasse Wadsten på Premould. Svero skötte jobbet riktigt snyggt, och även att förhållandena var utmanande hade vi under hela processen en bra kommunikation.

Svero fick anpassa sin byggnation efter maskinerna på plats, och Premould hade också som krav att utrustningen skulle vara vitlackerad för att passa in i miljön.

– Tack vare öppen dialog med Svero, kunde de möta våra krav med en platsanpassad och säker lyftlösning. Ja, till och med en utrustning som även var trevlig för ögat, avslutar Lasse Wadsten på Premould.

Premoulds nya lokal har fått ett lyft och produktionen kunde återigen sätta igång.

 

 

Waggeryd Cell

Med utmanande situationer och förhållanden är det ena jobbet aldrig det andra likt. Företag, fabriker och industrier ser ut och fungerar på olika sätt. Det blev Waggeryd Cell ett exempel på när en lyftlösning skulle anpassas för både höga höjder och temperaturer.

Gå till case