Det här är Svero

I mer än ett halvt sekel har vi motverkat tyngdlagen och gjort tungt lätt. Idag erbjuder vi produkter från egen tillverkning och lösningar av högsta kvalitet från noggrant utvalda leverantörer. Vårt huvudkontor ligger strax söder om Jönköping, och tillsammans är vi ett tiotal personer som arbetar för att lyfta din verksamhet.

Att lyfta rätt är viktigt. Att lyfta säkert är livsviktigt.

Oavsett vad du vill lyfta så är det av yttersta vikt att det görs på rätt sätt. Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet genom hela processen, och för att försäkra både dig och oss själva om kvalitet och funktion så genomgår alla våra produkter säkerhetstester, ofta med hjälp av RISE, Research Institutes of Sweden (tidigare SP).

Som ett led i vårt arbete med kvalitet och säkerhet så är vi också kvalitetssäkrade enligt ISO 9001:2008. Detta innebär en garanti för att våra produkter och tjänster alltid håller hög och jämn nivå.

Vissa frågor väger särskilt tungt för oss

För oss är hållbarhet en viktig del av vår verksamhet, och en grundförutsättning för ett modernt företag. Ja, att använda resurser på ett effektivt sätt är lika mycket en del av vårt småländska arv som det är en framtidens nödvändighet. Idag har vi ett genomarbetat kretsloppstänkande, och att arbeta förebyggande är en självklarhet för våra medarbetare, och som en del i vårt arbete har vi valt att certifiera oss enligt ISO 14001:2004.

Svensktillverkat, ja, rent av lokalproducerat

Efter att under många år ha haft tillverkning i Taiwan och Kina har vi nu flyttat delar av vår egen produktion tillbaka till Sverige. Idag tillverkas några av våra produkter i Habo, bara ett par mil norr om platsen där allt började. Tack vare nya tillverkningsmetoder och material når vi nu kortare ledtider liksom en jämn och hög kvalitet. Vårt mål är att all vår egen produktion ska ske i Sverige 2020.

Integritetspolicy

Här hittar du vår integritetspolicy.

Vår historia

Sveros historia sträcker sig en bra bit tillbaka i tiden, faktiskt ända till sent 1930-tal. Allt började med att Hugo Fors började tillverka lyftblock och blockvagnar under namnet Månsarps Mekaniska Verkstad.

Vill du få pris, offert eller boka rådgivning?

Kontakta oss

Kontakta oss