Vi söker en servicetekniker som vill lyfta de verkligt tunga frågorna.

Svero växer och vi söker nu en servicetekniker som vill arbeta med reparation, underhåll och service. Vi jobbar med att göra tungt lätt och svårt enkelt, och vi gör det med hjälp av lyftutrustning som på ett eller annat sätt trotsar tyngdlagen. För att ta nya steg uppåt och framåt behöver vi en person som har ett praktiskt handlag, som fokuserar på lösningen framför problemet, som ser möjligheter och har en stark vilja att förbättra saker och ting.

För att trivas med jobbet tänker vi oss att du är genuint tekniskt och mekaniskt intresserad och att du är lika analytisk som du är serviceinriktad. Vi hoppas också att du är en person som både trivs med att ta egna initiativ och driva projekt – på egen hand och tillsammans med dina kollegor. Har du elkunskaper så är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såväl som dina tekniska kunskaper. Du jobbar i nära samarbete med övriga teamet och din närmsta chef är VD. Du kommer ha mycket kontakt med våra kunder, och du möter dem både på telefon, mail och i vår verkstad/butik och därför är dina sociala och kommunikativa egenskaper viktiga.

I din roll som servicetekniker kommer du att utföra servicearbete och reparationer på olika typer av lyftutrustning både på plats hos våra kunder och i vår verkstad, vilket gör att jobbet innebär en del resor i närregionen.

Vi står för de interna och externa utbildningar som eventuellt krävs för arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tjänsten kommer tillsättas enligt överenskommelse så sök redan idag!

Skicka din ansökan till jobb@svero.com senast 31/12.

Vill du få pris, offert eller boka rådgivning?

Kontakta oss

Kontakta oss