Ett lyft för säkerheten

Vi vill lyfta verksamheter, idéer och företag, och vi drivs av att hjälpa våra kunder uppåt och framåt. Vi arbetar med – och är experter på – lyft och alla typer av lyftutrustning, och tillsammans med oss kan du känna dig trygg genom hela processen. Vår ambition är att arbeta nära dig som kund, lära känna och följa verksamhetens utveckling noggrant och aktivt bidra till att förbättra både produktivitet och lönsamhet.

Noggrant utvalda produkter

Alla typer av lyft är omgärdade av lagar och föreskrifter kring säkerhet, miljö och arbetsmiljö. Vi arbetar endast med produkter av högsta kvalitet och från noggrant utvalda leverantörer, och vi ser till att säkerheten är högsta möjliga.

Det är helheten som räknas

Genom varje projekt och installation tar vi hand om helheten – från idé till lyft. För oss betyder det platsbesök, konsultation, beräkningar och att vi utgår från just din verksamhets förutsättningar och behov. Givetvis går vi i god för att produkter och lyftutrustning lever upp till rådande säkerhetskrav.

Lyftutrustning för alla miljöer

Vi erbjuder produkter som klarar alla typer av miljöer: från saltvatten, syra och petroleumbaserade lösningsmedel till livsmedelsindustrin.

Hitta rätt lyftutrustning

Vi utvecklar och anpassar lyftprodukter för dina behov. Hos oss finns en stor mängd kunskap, och vårt mål är att du ska hitta rätt produkter och lösning för rätt sammanhang. Vi erbjuder både standardprodukter och lösningar som anpassats utifrån just din verksamhet. Oavsett vilken produkt du väljer kan du vara trygg i att den lever upp till rådande lagar och föreskrifter gällande säkerhet, funktion, kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Standardprodukter som är allt annat än standardlösningar

Bland våra standardprodukter erbjuder vi brett spektra av lösningar, både under namnet Svero liksom en rad produkter från noggrant utvalda varumärken. Några exempel på leverantörer är Vicinay, Erikkila, Nitchi, Red Rooster, Huchez, Yale Planeta, Rud, Chaîneeries Limousines, Pewag med flera.

Vill du få pris, offert eller boka rådgivning?

Kontakta oss

Kontakta oss